Aankomst
Vertrek
Personen

Wandelen, fietsen en ruitertoerisme


B&B Crijbohoeve is pal gelegen aan de ruiter- en fietsroute van het Nationaal Park Hoge Kempen.

We verwelkomen hier graag mensen die onze prachtige omgeving willen komen verkennen, te fiets, te voet of te paard. Middenin het Nationaal Park der Hoge Kempen gelegen is er voldoende variëteit voor enkele dagen natuurplezier. 

We beschikken over vier kamers, elk met een eigen badkamer en toilet. Op de benedenverdieping bevinden zich de ontbijtruimte en de gezellige bar waar mensen al snel met elkaar aan de praat raken, er is een self-service bar met lekkere drankjes voorzien.  Groepen die de volledige accommodatie wensen af te huren kunnen in alle privacy genieten van alle faciliteiten. 

Wij baten hier tevens een kleinschalig paardenpension uit, er zijn dus altijd wel ergens paarden te zien, jullie zijn in ieder geval welkom om samen met ons de paarden een knuffel te geven of ze 's ochtends of 's avonds te voeren. 

In onze onmiddellijke nabijheid zijn tal van bistro's, restaurants of lekkere eetzaakjes, van traditioneel tot hoogstaand culinair, vaak met een toets van de wereldkeuken, getekend door de diverse achtergrond van onze Limburgse of Genkse mensen met een passie voor lekker eten. 

 Online reserveren kan via onze eigen website aan de beste mogelijke voorwaarden, tot snel !