B&B Crijbohoeve

Ontspanning in de Limburgse natuur

Wandelen, fietsen en ruitertoerisme

B&B Stal Crijbohoeve is pal gelegen aan de ruiter- en fietsroute van het Nationaal Park Hoge Kempen. Vanuit de B&B kan je korte of lange tochten maken, met behulp van een handige knooppunten kaart of onder begeleiding van een ranger.

Viviane is een gediplomeerde ranger van het Nationale Park en beschikt over een zeer uitgebreide kennis van de natuurbezienswaardigheden in het Park. Zij kan u tot in de details informatie geven over welke uitstappen en routes voor u het mooiste zijn. Desgevallend kan ze u begeleiden te voet of te paard om zo plekjes te zien die je anders niet zou vinden. Vooral de poorten van Kattevenia, Stationneke van As, de Mechelse heide en de Kikbeek/Salamander hebben geen geheimen meer voor haar.

De B&B beschikt over eigen paardenstallen. We zorgen voor een nette stalling zodat uw paard een goede nachtrust heeft en 's ochtends weer paraat staat !

Ook aktieve sportruiters komen bij ons aan hun trekken, er zijn in de onmiddellijke omgeving twee cross-country parcours waar hindernissen kunnen gesprongen worden.